Újra itt az ősz? Ne bánkódj, kezdd inkább teli zsebbel! Játssz szombaton is Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 09. 01 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton is maradunk Vincennes-ben a Kincsem+ futamban. A 2700 méteres ügetőversenyen tizenhat francia tenyésztésű négyéves kanca kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Erminig d’Oliverie (16) – Elite du Ruel (14) – Eclipse Danica (9) – Eloise des Charmes (5) – Elisione Mag (13)

Erminig d’Oliverie (16) a Négyévesek Kritériumában elért második helyezése után kissé fáradtnak tűnt, ezért kapott némi pihenőt. Még nincs száz százalékos állapotban, de patkolatlanul lép pályára, első esélyt képvisel.

Elite du Ruel (14) legutóbbi futamával maximálisan elégedettek lehetünk és szombaton is kedvező lesz a helyzete, mivel csak kancákkal találkozik, valamint a táv és a pálya is fekszik neki. Zavartalan verseny esetén az első öt közé várható.

Eclipse Danica (9) szép győzelmet aratott a júliusi visszatérése alkalmával, azóta nem állt starthoz, újabb pihenőt kapott. Szombaton valószínűleg a harmadik helyezésért lehet majd versenyben.

Eloise des Charmes (5) eredményei tovább javultak, amióta patkolatlanul fut. Szombaton várásra fogja hajtója, Eric Raffin hajtani, ezzel a taktikával beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Elisione Mag (13) utolsó futását el kell felejteni, mentségégre szóljon, hogy patkolva lépett pályára. A munkaformái kielégítők és csak kancákkal kell összemérnie az erejét, így jó eséllyel pályázik egy pénzdíjra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://m.turfomania.fr

Olvass tovább!