Vége a hétnek és az augusztusnak is, de a Kincsem+ folytatódik! Játssz pénteken is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 08. 31 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Vincennes-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2100 méter, a startnál tizenhat versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t venni!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bip Bip de Guez (9) – Ready For More (14) – Onceforall Face (15) – Royal Roc (4) – Steven Del Ronco (16)

Bip Bip de Guez (9) durtali hibája nagy csalódás volt, mert remek lehetőséget puskázott el. Pénteken a 9-es startszám nehezíti a feladatát, de ennek ellenére is a győzelemért fog küzdeni.

Ready For More (14) sokat javult augusztusban, ezt tükrözi cabourgi győzelme is. A 2100 méteres táv kedvez neki, egy kis szerencsével pénzdíjas helyen végezhet.

Onceforall Face (15) egy könnyen kezelhető ló, aki jó formában van. Franck Nivard Cabourgban hajtotta először, jó benyomást tett rá. Pénteken némi szerencsével visszavághat Ready For More-nak (14), mindenképpen számolni kell vele.

Royal Roc (4) csodálatos feltétek mellett várja a péntek esti futamot. Június vége óta nem lépett pályára, de remek formában van, a megfelelő taktikával a győzelmet is megszerezheti.

Steven Del Ronco (16) nagyszerű formában van, ezért itt az ideje, hogy ismét kipróbálják őt Párizsban. Sok függ majd a verseny lefolyásától, de esélyesként áll starthoz.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://laurawin.skyrock.com

Olvass tovább!