Szuper szerdád lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 08. 29 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán is Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1300 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Broklyn Baby (1) – Naab (6) – Shere Calm (11) – Diamant de Vati (14) – Secret Lady (16)

Broklyn Baby (1) nagyszerű harmadik helyezést szerzett az augusztus 7-i Kincsem+ futamban. Szerdán csak 61,5kg-ot kell majd cipelnie a legutóbbi 63kg-al szemben, így számíthatunk rá.

Naab (6) gyorsan feledtette a júniusi gyengébb számát. A ló továbbra is topformában van és ahogy azt legutóbb megmutatta, a szintetikus pálya is kedvez neki. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Shere Calm (11) legutóbb a harmadik helyen végzett ebben az osztályban. A ló frissen és felkészülten várja a szerdai futamot, esélyeit pedig növeli, hogy ismét szintetikus borításon áll starthoz.

Diamant de Vati (14) utolsó futása nem mérvadó, mert szereplésére rányomta a bélyegét, hogy a 15-ös startboxból kellett indulnia. Érdemes őt a júliusi számán elbírálni, hisz akkor jó teljesítményt nyújtva az élmezőnyben végzett.

Secret Lady (16) az idei második győzelmét aratta Deauville-ben, ismét bizonyítva, hogy kedveli az itteni szintetikus borítást. Szerdán pönalitással lép pályára, de a feltételek továbbra is ideálisak számára. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://club-turf.com

Olvass tovább!