Jól vizsgázik a bet.lovi.hu online fogadási rendszer

A tavaly nyáron bevezetett online fogadási rendszer, a bet.lovi.hu az eltelt egy évben elnyerte a lóversenybarátok és a fogadók tetszését. A több ezer regisztrált lóversenyjátékos nap mint nap élvezheti az online fogadás előnyeit. A fogadási forma egyik leghasznosabb újdonsága, hogy sikeres regisztrációt követően a fogadók otthon, vagy akár nyaralás közben, kényelmesen és gyorsan tudnak játszani a kedvenceikre, számítógép, laptop előtt ülve, tableten vagy mobiltelefonon. Hasonló módon játszható a Kincsem+ játék is, naponta 300 millió forint jackpot nyeremény reményében.
Az internetes felületen a fogadásszervező által szervezett futamok teljes kínálata elérhető, mind a hazai, mind a külföldi futamok esetében. Az offline és az online felületen kötött fogadásoknak közös a nyereményalapjuk, így a kifizetett nyeremények is pontosan megegyeznek, függetlenül attól, hogy a fogadást melyik mely platformon kötötték.
Az online felületen a játékosok extra szolgáltatásokhoz is juthatnak a folyamatos akciók révén, illetve a telefonos és e-mail-es segítség mellett igénybe vehetik a legkorszerűbb élő chat szolgáltatásunkat is.

További sikeres játékot kívánunk!

Olvass tovább!