Egy gyors verseny és akár 300 milló forint keddre? Játssz ma is a TUTI-val és tedd próbára a szerencsédet!

2018. 08. 28 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1500 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Diwan Senora (4) – Frosty Bay (13) – Diway (7) – Zarose (11) – Scala Regia (15)

Diwan Senora (4) kiváló fizikai állapotban van. Nagyon kedveli ezt a pályát, ezért választották számára ezt a versenyt. Remélhetőleg a táv rövidsége nem okoz majd neki gondot, pénzes helyre várható.

Frosty Bay (13) rendre bizonyítja képességét, habár jelenlegi lovasával csalódást okozott. Szerencsére ezt a futást korrigálni tudta, gyorsaságát tekintve most is az első öt közé várható.

Diway (7) összességében mindig kihozza magából a maximumot. Remek fizikai állapotban van és ez a táv kifejezetten kedvező a számára. Bízzunk benne, hogy ismét küzdelemben fog végezni.

Zarose (11) az utóbbi időben gyepen futott, folyamatosan jön előre, reggeli munkájában kitűnően mozgott. Remélhetőleg kedden a szintetikus pályán is bizonyítja ezt, mert abban az esetben akár nyerhet is.

Scala Regia (15) feladta a küzdelmet utolsó fellépésén, most azonban számára ideális talajon kell versenyeznie. Ennek és a tudásának függvényében bízzunk benne, hogy megküzd a pénzdíjakért.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!