Indítsd a nyár utolsó hetét teli zsebbel! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2018. 08. 27 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám is kedvező lesz, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Calou Renardiere (4) – Bingo d’Or (2) – Cayenne de Houelle (8) – Cimarron (7) – Concerto Cointerie (9)

Calou Renardiere (4) pihenőjét követően fantasztikus formával tért vissza, ezt triplázása is jól bizonyítja. Ezúttal is patkolatlanul fog starthoz állni és ugyan most valamennyivel nehezebb a feladata, folytathatja nyerő szériáját.

Bingo d’Or (2) kissé megunta az ügetőlovagló versenyeket, ezért indítják ismét sulky elé fogva. Meghálálta ezt a döntést, mert gyorsan duplázni is tudott. Szereti a párizsi nagy pályát, a formája pedig továbbra is kifogástalan, így ismét a győzelemért csatázhat.

Cayenne de Houelle (8) egy héttel ezelőtt idomárja hibájából galoppozott, ugyanis új zablát kapott. Hétfőn a megszokott módon lesz felszerszámozva, a formájára pedig nem lehet panasz, ami által az első öt közé várható.

Cimarron (7) utolsó fellépésén nem a valós képességét nyújtotta, ugyanis az átjárónál folyamatosan ijedezett. Fizikailag remek állapotban van és a feltételek is megfelelőek számára. Júniusban patkolatlanul hibázott ezen a pályán, így most patkókkal áll starthoz. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Concerto Cointerie (9) egész évben fantasztikus teljesítményt nyújt. Ezzel együtt van némi ok az aggodalomra, mert Párizsban többször csalódást okozott már. Remélhetőleg a versenyben erre rácáfol, a formája ugyanis pazarnak mondható. Hátulról szeret zárkózni, ezért várásra lesz hajtva.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!