Ne szegje kedvedet a borús vasárnap! Játssz egy Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 + 300 millió forintot!

2018. 08. 26 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2000 méteres galopp síkversenyen tizennégy hároméves kanca kéri a játékosok figyelmét. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: You Alone (5) – Urban Poete (6) – Allotria (10) – Zillione Sun (11) – Folleville (14)

You Alone (5) egy jó képességű ló, ösztönös tehetség, aki versenyről versenyre javulást mutat. Legutóbb csak minimális különbséggel csúszott le a győzelemről, éppen ezért vasárnap is az első helyezés reményében lép pályára.

Urban Poete (6) előkelő ötödik lett az augusztus 6-i Kincsem+ futamban. A formája azóta is biztató, ennek megfelelően vasárnap is számíthatunk rá.

Allotria (10) pénzdíjas hatodik lett az augusztus 6-án megrendezett referencia futamban. A korábbi eredményeiből arra lehet következtetni, hogy a 2000 méteres táv jobban fekszik majd számára, ezért nem jelentene meglepetést, ha az első öt hely valamelyikén érne célba.

Zillione Sun (11) legutóbb csak a nyolcadik helyen ért célba, de ez annak köszönhető, hogy lovasa rossz utasítást kapott. A ló kondíciója csodálatos, remélhetőleg vasárnap minden simán megy majd.

Folleville (14) megérdemelt győzelmet aratott augusztus 12-én, ami után 3,5kg-al áll magasabban a hendikep skálán. A ló remek formának örvend és ugyanazon a pályán fog futni, ahol legutóbb, ezért ismét bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!