A hétvége a pihenésé, na meg a Kincsem+ játéké! Szombaton se hagyd ki a TUTI-t, játssz és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2018. 08. 25 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3200 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: De Bon Aloi (16) – Ambre Doux (6) – Goderville (5) – Bardarbunga (10) – Layali (8)

De Bon Aloi (16) egy megbízható ló, aki Vichyben is bebizonyította, hogy jó formában van. Karakteres telivér, aki nem tartozik a könnyű lovaglások közé, de ha ő is úgy akarja, megnyerheti a szombati futamot.

Ambre Doux (6) nagyon jó teljesítményt nyújtott a július 16-i Kincsem+ futamban. Rengeteget fejlődött az elmúlt hónapokban, esélyeit pedig növeli, hogy a pálya állapotától függetlenül képes kihozni magából a maximumot.

Goderville (5) nagyon jól mozgott 2400 méteren. A szombati hosszabb táv némi kockázatot jelenthet, de minden bizonnyal a 3200 méter sem okoz majd neki gondot. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Bardarbunga (10) talán a győzelmet is megszerezhette volna Vichy-ben, ha valamivel gyorsabb a verseny lefutása. A ló fantasztikus formában van, csakúgy, mint legutóbb volt és a várható puha talaj sem okozhat neki gondot. Jó futásra számíthatunk tőle.

Layali (8) az első Kincsem+ futamára készül, ez előtt nem futott még hendikepben sem. Az idei esztendőben 6,5kg-al csökkent a cipelt súlya, így szombaton jó eséllyel pályázik az első öt közé kerülésre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!