Még tart a nyár és végre itt a péntek! Kezdődjön hát a buli akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz ma is a TUTI-val!

2018. 08. 24 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2050 méter, a startnál pedig mindössze tizennégy ötéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Doum Jenilou (2) – Dona Nina (9) – Best Match (6) – Choomy Deladou (1) – Banco des Bordes (13)

Doum Jenilou (2) nagyon jó teljesítményt nyújtott Enghien-ben. A gyors kezdők közé tartozik, de a jobbkezes pályákat kedveli igazán, ezért is bízhatunk pénteken eredményes szereplésében.

Dona Nina (9) augusztus 9-i diszkvalifikációja nehezen érthető, de ez már a múlté. A 2050 méteres táv jobban fekszik majd neki és a második soros startpozíció miatt sem kell aggódni, mert várásra lehet őt hajtani. Jó futásra számíthatunk tőle.

Best Match (6) egy jó képességű ló, aki stabilan teljesít. Pénteken fiatalabb lovakkal is meg kell küzdenie, de a formája nagyszerű és a táv is ideális számára, épp ezért pénzdíjas helyre várható.

Choomy Deladou (1) augusztus 8-án hibával futott, de munkaformáival nagyon elégedettek lehetünk. A táv tökéletes számára, a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, így az első öt helyezés valamelyikéért fog küzdeni.

Banco des Bordes (13) nagyon jól futott Cabourg-ban és azóta sikeresen kipihente az augusztus 7-i verseny fáradalmait. Péntek este csak a 13-as startszám okozhat némi problémát, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!