Ugorj fejest a milliókba! Játssz ma is a Kincsem+ TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 08. 23 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Clairefonatine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A 4500 méter hosszú galopp akadályversenyen tizennégy ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú akadályverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet, bármilyen sorrend nyerő lehet. A létszám is rendkívül kedvező lesz ma, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Aragorn d’Alalia (1) – Derby Dete (6) – Dieu Vivant (4) – Beaute Promise (2) – Saint Thierry (8)

Aragorn d’Alalia (1) megérdemelt győzelmet aratott június 26-án, ami után egyértelművé vált, hogy a csütörtöki lesz a következő versenye. A ló formában van és a büntetéstől sem kell tartani, csupán az okozhat némi nehézséget, hogy soha nem futott még Clairefontaine-ben.

Derby Dete (6) az utolsó futásai alkalmával bebizonyította, hogy tetszik neki ez a pálya, de csütörtökön nehezebb feladat vár rá, mert ez a mezőny erősebbnek tűnik, mint a legutóbbi. A ló formában van, jó futást várunk tőle.

Dieu Vivant (4) visszatérése jól sikerült és amiatt sem kell aggódni, hogy rutintalannak számít a Kincsem+ futamok tekintetében. Aragorn d’Alalia (1) jobb esélyt képvisel nála, de csalódás lenne, ha nem az első négy hely valamelyikén érne célba.

Beaute Promise (2) utolsó futásaival elégedettek lehetünk, a ló visszanyerte magabiztosságát. A gátversenyekből rengeteget profitált, a reggeli tréningek során nagyszerűen dolgozik, ezért csütörtök délután is számíthatunk rá.

Saint Thierry (8) visszatérése korrektre sikeredett. Csütörtökön még hosszabb távon kell majd helyt állnia, de a 4500 méter jobban kedvezhet neki. Annak ellenére érdemes vele kalkulálni, hogy nem rendelkezik rutinnal ezen a szinten.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!