Szerdán is száguldanak a lovak, játssz Te is Kincsem+ TUTI-t és nyerj akár 300 millió forintot ma is!

2018. 08. 22 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Vincennes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2850 méteres ügetőversenynek mindössze tizennégy versenyló vág neki. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: King Sir Kir (8) – Viking Fromentro (12) – Baladin Hongrois (13) – Lover Face (4) – Avrik de Guez (14)

King Sir Kir (8) sajnálatos hibával futott Enghien-ben, de aztán szép győzelmet aratott gyepen. A verseny nem vett ki belőle sokat, így bátran indulhat a szerdai futamban. Június közepén győzött ezen a pályán és a feltételek is nagyszerűek, így első esélyt képvisel.

Viking Fromentro (12) nagyon jól futott utolsó négy futása alkalmával. Az augusztus eleji versenyét követően kapott némi pihenőt, így most ismét remek formában van. A 2850 méteres táv miatt várásra fogják hajtani, ha minden a tervek szerint alakul, akár a győzelmet is megszerezheti.

Baladin Hongrois (13) nagyon jól futott Enghien-ben, pedig sokáig az élen kellett ügetnie, amit nem igazán szeret. Remek feltételekkel várja a szerdai Kincsem+ futamot, dobogós helyre várható.

Lover Face-t (4) hiba volna az utolsó futásán elbírálni, ugyanis a második soros startpozíció rányomta a bélyegét a szereplésére. Ezen a pályán többször bizonyított már korábban, szerdán is beleszólhat ez első öt helyezés sorsába.

Avrik de Guez (14) a nyári hónapokban jó versenyt futott, a munkaformái is nagyon jók. Remek feltételek mellett várja a szerdai Kincsem+ futamot és a táv sem okozhat neki gondot, ezért odaérhet az első öt közé.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!