Induljon a rövid hét rögtön akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 08. 21 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér méri össze tudását. Nagyon izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ziveri (2) – Falco Delavilliére (4) – Silvery Mist (16) – Zomara (12) – Oykel (13)

Ziveri (2) legutóbb nagyon jól teljesített. Kiváló fizikai állapotnak örvend, ez a futam pedig jól beleillik a programjába. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Falco Delavilliére (4) győzelmére komoly büntetést kapott. Lehetséges, hogy ez a táv kicsit hosszú lesz számára, bár Párizsban és Saint-Cloudban is nagyon ígéretes teljesítményt nyújtott. Kedvezne neki a jó pálya, fantasztikus fizikai állapota pedig remélhetőleg kompenzálja majd a magas súlyt.

Silvery Mist (16) hasonló versenyben bizonyított július végén egy kitűnő ötödik hellyel. Előtte jelenlegi lovasával közel járt a helyezésekhez is, kis súlyukkal kockázatos lenne kihagyni őket.

Zomara (12) nem mindig tudja kihozni magából a maximumot, de jelen pillanatban ragyogó formát mutat. Első hendikep versenyére készül, de ez nem okozhat számára problémát. Folyamatos fejlődésben van, kedden a győzelemre is megvan az esélye.

Oykel (13) győzelme óta tréningben tovább jött előre, csodálatos állapotban van. Először fut ezen a szinten és inkább a rugalmasabb pályát preferálja, de ettől függetlenül küzdelembe várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!