Kellemes nyári este és akár 300 millió forint nyeremény? Ez a pénteki Kincsem+ TUTI! Játssz és nyerj ma is!

2018. 08. 17 – péntek– 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenynek tizennégy rutinos versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutásnál. A létszám pedig rendkívül kedvező, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cristal du Perche (13) – Clyde Barrow (12) – Balthazar d’Em (14) – Exclusive Lane (6) – Onceforall Face (11)

Cristal du Perche (13) sokkal jobb formában lép pályára pénteken, mint azt tette július 21-én, amikor harmadik helyen ért célba. A jobbkezes kanyarok nem okozhatnak neki gondot, és hajtója is jól ismeri a lovat, így mindenképpen számíthatunk rá.

Clyde Barrow (12) július 27-én fáradtan mozgott, ami annak a számlájára írható, hogy tíz nappal korábban is starthoz állt. Néhány pihenőnapnak köszönhetően pénteken ismét frissen vág neki a futamnak, jobb eredményt várunk tőle, mint az ötödik helyezés.

Balthazar d’Em (14) egy kedves ügető, aki több, mint egy év kihagyás után áprilisban tért vissza. Az első futásai alkalmával nem volt még formában, de legutóbbi győzelme is bizonyítja, hogy most már topon van. Pénteken várásra fogják hajtani, az első öt között van a helye.

Exclusive Lane (6) az utolsó fellépése alkalmával is jól mozgott, amikor nyereg alatt állt starthoz. Megbízható ló, aki jobb és bal kézre is nagyszerűen fordul, éppen ezért péntek este is számíthatunk rá, a harmadik helyre odaérhet.

Onceforall Face (11) augusztus 3-i szereplését el kell felejteni. A zárómunkájában fantasztikusan dolgozott, péntek este pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!