Egy gyors verseny csütörtökre, hogy hamarabb jöjjön a péntek? Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2018. 08. 16 – csütörtök– 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön is Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 1300 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves kanca kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Audacious Girl (5) – Black Saphir (8) – Supergirl (6) – En Dansant (7) – Umm Swayya (2)

Audacious Girl (5) egy olyan kanca, aki hatalmas sebességgel rendelkezik. Csütörtökön hosszabb távon kell majd helyt állnia, mint július 27-én, de ez nem okozhat neki gondot. A startboxok sorsolásánál is szerencséje volt, bízhatunk eredményes szereplésében.

Black Saphir (8) több jó futás után végre búcsút intett a nyeretlenek táborának. Sikerei miatt most 3,5kg-al magasabban áll a skálán, de továbbra is kirobbanó formában van és a szintetikus pályát is kedveli. Megismételheti legutóbbi számát, akár győzhet is.

Supergirl (6) legutóbb elfáradt a verseny utolsó 50 méterén, ez annak a számlájára írható, hogy a futam elején túl sokat kértek tőle. Zavartalan verseny esetén ideális esetben a mezőny második felében várásra fogják lovagolni, így a 14-es startbox ellenére akár a győzelmet is megszerezheti.

En Dansant (7) egy jó képességű kanca, aki versenyről versenyre jön előre. A szintetikus pálya nem okozhat neki problémát, csütörtökön jó futást várunk tőle.

Umm Swayya (2) szép győzelmet aratott Vichy-ben. Korábban már többször megmutatta, hogy az 1300 méteres táv és a szintetikus pálya sem okozhat neki gondot, így csütörtökön is számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!