Legyen a szerdád is szerencsés! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t és vágd zsebre az akár 300 millió forintot!

2018. 08. 15 – szerda– 300 millió forint Jackpot

Szerdán 15:15-kor, Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenhat hároméves telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Folle Passion (11) – Lonesome Star (13) – Sa Mola (10) – Balannjar (4) – Zilbio (1)

Folle Passion (11) nagyon jó teljesítményt nyújtott pályafutása első Kincsem+ futamában. Még nem futott szintetikus borításon, ennek ellenére hasonlóan jó futást várhatunk tőle szerdán is.

Lonesome Star (13) sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, amit július 27-én elért győzelme is bizonyít. Szerdán 3,5kg-os büntetéssel lép pályára, de remek formában van és a felkészítése is jól sikerült. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Sa Mola (10) idén nagyon jól teljesít, ami longchampi teljesítménye kapcsán is elmondható. Versenyzett már szintetikus pályán, a feltételek is megfelelőek számára, így jó eséllyel áll starthoz szerdán.

Balannjar (4) stílusos győzelemmel indította pályafutását, viszont ezt követően eredményei elmaradtak a várakozásoktól, így került most hendikepbe. Szerdán szemellenzővel lép majd pályára, amennyiben nem okoz neki gondot a 15-ös startbox, elsőként haladhat át a célvonalon.

Zilbio (1) Vichyben megmutatta, hogy a hosszabb távok jobban fekszenek neki, mint a mérföld. Versenyben még csak a debütáló futamában találkozott szintetikus borítással, de munkában már többször tapasztalta ezt a felületet. Szerdán beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!