Nem voltál még nyaralni? Akkor játssz hétfőn is a TUTI-val, nyerj akár 300 millió forintot és utazz el, ahová csak szeretnél!

2018. 08. 13 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1800 méter, a startnál pedig tizenhat négyéves és idősebb kanca várja, hogy összemérje tudását. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: La Milva (1) – Golden Rajsa (14) – Lady Sidney (8) – Equilady (10) – Front Contender (9)

La Milva (1) legutóbb is nagyszerű eredményt ért el második helyezésével. Ezúttal viszonylag rövid ideje volt regenerálódni, de emiatt nem kell aggódni, hiszen kizárólag kancák ellen fut, ez pedig tovább növeli egyébként is remek esélyét.

Golden Rajsa (14) utolsó futása annak ellenére jól sikerült, hogy a befutóban nehezen tudott kibontakozni, mégis ötödik helyen végzett. Azóta a hétfői versenyre koncentrál, a táv tökéletesen megfelel számára, bízhatunk eredményes szereplésében.

Lady Sidney (8) legutóbb nyerni tudott, ezzel bizonyítva, hogy javára vált a pihenő. Maradt benne még tartalék, ezáltal a büntetés ellenére is komolyan számolni kell vele hétfőn.

Equilady-t (10) a nyári hónapokban tudatosan erre a versenyre készítették. Nagyszerű formában van, fantasztikusan dolgozott. Remélhetőleg hétfőn mély lesz a talaj, ami kedvezne neki. Ismeri a pályát és a zsokéját is, jó futásra számíthatunk tőle.

Front Contender (9) májusi visszatérését követően újfent kihagyott egy keveset, de másodjára már sokkal jobb formát ért el. Bár külső starthelye nem feltétlenül szól mellette, mégis beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!