Vasárnap se felejts el TUTI-t játszani! Nyerj ma is akár 300 + 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 08. 12 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap is Deauville ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az 1600 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze gyorsaságát. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Kayenne (12) –Maximum Aurelius (4) – Body Sculpt (11) – Walec (6) – Contortioniste (14)

Kayenne (12) egy nagyszerű kanca, aki legutóbb a győzelmet is megszerezhette volna, ha lovasa valamivel többet vár vele. Soha nem futott még egyenes pályán, azonban könnyen kezelhető telivér, aki csodálatos formában van. Ha nem lesz mély a futófelület, az első öt között fog végezni.

Maximum Aurelius (4) vasárnap 60kg-al áll starthoz, ami igen magas súly. Jó képességű telivér, aki bizonyított már ezen a pályán. Ha vasárnap nem lesz túl kemény a futófelület, ezúttal is jó futást várhatunk tőle.

Body Sculpt (11) nagyon jól futott utolsó versenyében, annak ellenére, hogy kissé pechesen alakult számára a futam. A vasárnapi mezőny megfelel a képességeinek és az egyenes pálya miatt sem kell aggódni.

Walec (6) a május 21-i Kincsem+ győzelmével magasabbra került a hendikep skálán, de a vasárnapi verseny tökéletes illeszkedik a nyári programjába. A ló topformában van és az egyenes pályát is kedveli, esélyeit pedig lovasa, Pierre-Charles Boudot is növeli.

Contortioniste (14) az utolsó futásai alkalmával 1200 és 1300 méteren állt starthoz. Vasárnap kedvezőek lesznek számára a feltételek, bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.france-galop.com

Olvass tovább!