Itt a szombat és nincs strandidő? Sebaj, játssz egy TUTI-t és dobd fel a napodat akár 300 millió forint nyereménnyel!

2018. 08. 11 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1600 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a fogadók figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sinbad (7) – Hout Bay (12) – Princess Gold (4) – Associate (3) – Passion Nonantaise (2)

Sinbad (7) a júniusi futását megelőzően került új istállóba, az eddig látottak alapján bátran ki lehet jelenteni, hogy szombaton esélyesként lép pályára. Az 1600 méteres táv kedvez neki és az egyenes pálya sem okozhat neki gondot.

Hout Bay (12) csodálatos teljesítményt nyújtott az utolsó három futása alkalmával, amikor újabb és újabb helyezéseket szerzett. A ló topon van, ha érkezne még egy kis eső, az tovább növelné a jó esélyeit.

Princess Gold (4) nagyon jó teljesítményt nyújtott az első hendikepjeiben, pénzdíjas ötödik és kiváló második helyezéseket ért el. Szombaton idősebb lovakkal is meg kell küzdenie, de így is komolyan számolni kell vele.

Associate (3) a júniusi Kincsem+ győzelmét követően Listed mezőnyben állt starthoz, ahol bár jól mozgott, csak a hetedik helyen ért célba. Ez a társaság jobban megfelel majd a képességeinek, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Passion Nonantaise (2) június 19-én Vichy-ben is starthoz állt volna, de a verseny napján nem volt száz százalékos, így inkább lejelentették. A ló most topon van, a 16-os startbox ellenére is jó eséllyel pályázik a győzelemre.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: https://www.turfomania.fr

Olvass tovább!