Végre péntek! Lazulj el a fárasztó hét után és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 08. 10 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken Cabourg ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2750 méteres ügetőversenyen tizenhat versenyló méri össze tudását, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet. Ráadásul a létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI.t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Bip Bip de Guez (8) – Casimir de Survie (12) – Beau Retour Piya (2) – Cash du Rib (13) – Balou de Mai (9)

Bip Bip de Guez (8) nem szabad az utolsó formáján elbírálni, mert alapvetően nem jellemző rá a galoppozás. Kedveli a jobbkezes pályákat és patkolatlanul fog futni, így péntek este az első öt közé várható.

Casimir de Survie (12) egy megbízható ügető, aki megérdemelne már egy győzelmet, de erre most kevés esély mutatkozik, mert Cabourg-ban nehéz ledolgozni egy 25 méteres hátrányt. A ló formában van, így ettől függetlenül számíthatunk rá.

Beau Retour Piya (2) az utolsó fellépései alkalmával nagyon jó teljesítményt nyújtott. Augusztus 1-én csak egy olyan lótól kapott ki, aki jelenleg előrébb jár nála. A ló formában van, jól dolgozik, pénteken bízhatunk eredményes szereplésében.

Cash du Rib (13) két kitűnő versenyt teljesített júniusban, amikor térhátrányát ledolgozva pénzdíjas helyezéseket szerzett. A formája tovább javult, péntek este jó eséllyel pályázik egy pénzdíjas helyre.

Balou de Mai (9) egy kedves és megbízható ló, aki kedvező helyzetből várja a péntek esti futamot, amikor is patkolatlanul áll majd starthoz. Zavartalan verseny esetén beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!