Vasárnap a veretlen Tour To Paris starthoz áll

Kincsem Park – 2018. 08. 12 – vasárnap – 14:00 – 18:10

Vasárnap nyolc izgalmas galopp- és két fergeteges agárversennyel vár a Kincsem Park. A futamokban fogadhatsz a kedvenc lovaidra és agaraidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, a futamot pedig élőben megnézheted a kivetítőn.
Ha vasárnapi ebédre vágynál, Panoráma Éttermünk fantasztikus ételkínálatából, vagy a büfé finomságaiból biztosan találsz kedvedre valót.

A napi főverseny a Nemzeti Galopp Liga hatodik állomása, az 1200 méteres és 4,5 millió forint díjazású Kozma Ferenc Emlékverseny lesz 17:45-kor, öt résztvevővel. A veretlen Tour To Paris a legesélyesebb a győzelemre, aki pályafutása hetedik győzelmére készül. Vajon összejön neki az újabb siker? Legnagyobb ellenfele Duce (1) és az osztrák Do it in Rio (4) lehet, utóbbival még nem találkozott. A futamban 300.000 forint jackpot lesz a TÉT játékban, így megéri a favoritot játszani!

A nap nyerője is a veretlen Tour To Paris. Ha nyer, akkor újabb értékes Galopp Liga pontokkal gazdagodik és ő lesz az első számú esélyese az Overdose Díjnak, amit a Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show harmadik napján, szeptember 9-én rendeznek a Kincsem Parkban.

Olvass tovább!