Gyorsabban jön a hétvége, ha csütörtökön is Kincsem+ TUTI-t játszol! Tedd próbára a szerencsédet és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 08. 09 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2875 méter, a startnál pedig tizenöt négyéves versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ellygrace (2) – Egerie du Vivier (15) – Earth Victory (1) – Eire d’Helios (7) – Etoile des Yedrag (4)

Ellygrace (2) a téli pihenőjét követően áprilisban tért vissza, a formáját nem érheti panasz. A ló topon van, ismét jó esélye mutatkozik arra, hogy első helyen végezzen.

Egerie du Vivier (15) nagyon jól futott az utolsó versenyében, ha hajtója valamivel tovább vár, akár a győzelmet is megszerezhette volna. Csütörtökön várásra lesz hajtva és a táv sem okozhat problémát, bízhatunk eredményes szereplésében.

Earth Victory (1) visszatérését követően hibával futott gyepen, de emiatt nem szabad őt figyelmen kívül hagyni. Hajtójával, Eric Raffinnel összeszokott párost alkotnak, csütörtökön komolyan számolni kell velük.

Eire d’Helios (7) mindig is mutatta, hogy van benne képesség, május óta pedig remek formában van. Csütörtökön patkolva lép majd pályára, de ez nem okozhat gondot, mert legutóbb is így győzött ezen a pályán.

Etoile des Yedrag (4) július 11-én viszonylag messze végzett a nyerőtől, de nem szabad elfelejteni, hogy előtte hónapokig nem lépett pályára. Csütörtökön is számolni kell vele, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!