Szerdán jön a Grand National du Trot következő állomása! Ne maradj le róla, játssz és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 08. 08 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán a Grand National du Trot következő állomásával jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín pedig Saint Malo lesz. A 2950 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolc versenyló vág neki, de az erősebbek 25 illetve 50 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Cleangame (13) – Copernic de Play (5) – Cathy A Quira (12) – Cantin de l’Eclair (11) – Dream de Nilrem (2)

Cleangame (13) magabiztosan nyerte az extra hosszú távú Prix de Buenos-Ariest, ráadásul a verseny egy pontján hibázott is. Kiheverte a futam fáradalmait és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, csupán a 25 méteres hátrányt lesz nehezebb ledolgozni.

Copernic de Play (5) két győzelmet aratott Cabourg-ban, ami után kapott némi pihenőt. Felkészülten várja a szerdai versenyt, alaptávról indulva a dobogóra várható.

Cathy A Quira (12) megérdemelt győzelmet aratott július 25-én és azóta is tartja kirobbanó formáját. Szerdán remek lovakkal méri össze tudását, de ez a pálya kedvez neki, ezért megint az első öt között van a helye.

Cantin de l’Eclair (11) július 15-i futása nagyon jól sikerült, ha valamivel szerencsésebben alakul a versenye, a győzelmet is megszerezhette volna. Szerda délután topformában lép pályára, komolyan számolni kell vele.

Dream de Nilrem (2) az utolsó két futása alkalmával egyaránt dobogón végzett, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy a verseny előtti bemelegítések alkalmával nem kértek tőle sokat. Kedveli a jobbkezes pályákat és hajtója, Eric Raffin is ismeri a lovat, így Cleangame (13) mögött jó eséllyel pályázik egy pénzdíjra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.passioncourses.fr

Olvass tovább!