Kedden se feledkezz meg a Kincsem+ TUTI-ról! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 08. 07 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1300 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér kéri a játékosok figyelmét. Ma is kedvező lesz a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: On The Sea (2) – Degrisement (4) – South Captiva (12) – Waleed (14) – Broklyn Baby (1)

On The Sea (2) az utolsó futásai alkalmával megmutatta, hogy jó formában van. Idomárja több lovát is indítja ebben a futamban, de tőle várja a legjobb eredményt.

Degrisement (4) július 22-én nem lépett pályára, mert a Versenyintézőség lejelentette. Frissen és felkészülten várja a keddi futamot, zavartalan verseny esetét a győzelemért kell csatáznia.

South Captiva (12) szép győzelmet aratott július 3-án ezen a pályán, utána pedig kapott némi pihenőt. A ló formában van, az első öt közé várható.

Waleed (14) május óta nem lépett pályára, mert a tavaszi hónapokat követően ráfért egy kis pihenő. Kedden a győzelemre nincs sok esélye, de egy pénzdíjas helyre odaérhet.

Broklyn Baby (1) a Vichyben elért ötödik helyezése után visszatér hendikepbe, ahol ezúttal 63 kg-ot kell cipelnie, de kedvenc távján áll starthoz és a szintetikus borítás is kedvez neki. A kondíciója is tökéletesen, jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!