Épp nyaralsz, vagy már visszatértél a mókuskerékbe? 300 millió forint mindenképpen jól fog jönni! Játssz ma is Kincsem+ TUTI-t!

2018. 08. 06 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétőn Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A galopp síkverseny hossza 2200 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves kanca várja, hogy összemérje tudását. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Telepathy (9) – Montroty (6) – You Alone (7) – Semizorova (10) – Lillian Russell (3)

Telepathy (9) legutóbb megmutatta, hogy komolyan számolni kell vele ebben a hendikep osztályban. Ezúttal hosszabb távon kell helyt állnia, de továbbra is kirobbanó formában van, így mindenképpen számíthatunk rá.

Montroty (6) versenyről versenyre fejlődik és szinte bármilyen taktikával lovagolható. Kétszer már megmutatta, hogy állja a 2000 méter feletti távokat, így jó eséllyel a győzelmet is megszerezheti.

You Alone (7) könnyed stílusban intett búcsút a nyeretlenek táborának, most eljött az idő, hogy hendikepben is kipróbálják. Hétfőn további javulást várhatunk tőle.

Semizorova (10) a júniusi győzelme után júliusban is nagyon jó versenyt futott. Hétfőn az első hendikepjében áll starthoz, de a formáját nem érheti szó. Kizárólag a 14-es startbox okozhat némi problémát.

Lillian Russell (3) egy alacsony kis kanca, akit rövidesen Listed versenyben szeretnének kipróbálni, egyelőre azonban csak hendikepben futtatják. Megbízható ló, akinek a 2200 méter nem okozhat gondot, így hétfőn bízhatunk eredményes szereplésében.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!