Mit szólnál a lángos mellé 300 + 300 millió forinthoz? Játssz vasárnap is TUTI-t, nyerj gyorsan és egyszerűen!

2018. 08. 05 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1300 méter hosszú galopp síkversenyen óriás mezőny, azaz húsz telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Rendkívül izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: City Light (4) – Brando (1) – The Tin Man (6) – Polydream (19) – Efaadah (17)

City Light (4) Ascotban megmutatta, hogy a legjobb lovak között is megállja a helyét. Felkészülten várja a vasárnapi összecsapást, bízzunk benne, hogy egy jó startot követően megismétli az utolsó számát.

Brando (1) tavaly megnyerte a Prix Maurice de Gheest és a July Cupben elért második helyezése után logikus volt, hogy itt is starthoz áll. A mezőny erősebb, mint az egy évvel ezelőtti, de a ló jó formának örvend, bízhatunk eredményes szereplésében.

The Tin Man (6) a startboxok sorsolásánál nagyon szerencsés volt, de sok függ majd attól, hogy milyen lesz a tempó és hogy hogyan alakul a verseny. A ló formában van, remélhetőleg az utazás sem viselte meg, jó futást várunk tőle.

Polydream (19) a téli hónapokban sokáig laborált, miután megsérült. A visszatérése nem sikerült túl jól, de a 9-es startboxból kellett indulnia. Ezt a pályát nagyon kedveli, vasárnap beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Efaadah (17) már csikó korában is mutatta, hogy egy jó képességű telivér, aki komoly sebességgel rendelkezik. Legutóbb 1400 méteren nyert, vasárnap 100 méterrel rövidebb pályán kell bizonyítania, de ez nem okozhat számára gondot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!