Ugorj fejest a milliókba! Játssz szombaton is a TUTI-val és vágd zsebre az akár 300 millió forint nyereményt!

2018. 08. 04 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 3600 méteres galopp gátversenyen tizenhat ötéves és idősebb telivér méri össze erejét. Egy hosszútávú gátverseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet. Ráadásul a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Kazarov (2) – Arry (3) – Drole d’Idee (5) – Futbolisto (11) – Ci Blue (7)

Kazarov (2) szinte minden versenyében kihozza magából a maximumot és ez főleg igaz az idei futásaira. Kedveli ezt a pályát, ahogyan ezt az utolsó futása is bizonyítja. A 71kg ellenére is számíthatunk rá.

Arry (3) egy olyan telivér akit idomárja igen nagyra becsül. A hosszú kihagyás ellenére visszatérő versenyében igen jól mozgott, ezúttal viszont nehezebb dolga lesz, mert súlyban sokkal rosszabbul áll.

Drole d’Idee (5) szombaton idősebb lovakkal méri össze erejét, de nem ez lesz az első alkalom, hogy rutinosabb ellenfelei lesznek. Tehetséges ló, aki remek végsebességgel rendelkezik és remekül is ugrik. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Futbolisto (11) legutóbb a negyedik helyen ért célba, ami nem volt rossz teljesítmény. Szombaton javulást remélünk tőle, lovasa pedig mindaddig várni fog vele, ameddig csak lehet. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Ci Blue (7)-t nem szabad az utolsó futásán elbírálni. Szombaton gáton kell helyt állnia, ez a szakág pedig sokkal jobban fekszik neki. Esélyesként áll starthoz, júniusi formájával főszereplő is lehetne.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!