Alapozd meg a hangulatot a péntek esti bulira! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot!

2018. 08. 03 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méter hosszú ügetőversenyen tizenhat hatéves és idősebb versenyló méri össze gyorsaságát. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Ce Bello Romain (8) – Colt des Essarts (4) – Digital Collection (2) – Be Bop Meslois (11) – Ochongo Face (14)

Ce Bello Romain (8) 2015-ben kezdte meg pályafutását. Eddig harmincháromszor állt starthoz, de csak egy alkalommal nem sikerült pénzes helyen végeznie. Igazi könnyű hajtás, aki a vidéki pályákon mozog igazán otthonosan. Péntek este első esélyt képvisel.

Colt des Essarts (4) nem lesz száz százalékos állapotban péntek este, de a munkaformáira nem lehet panasz. Egyelőre patkolva fog futni, mert a későbbiekben patkolatlanul szeretnék indítani, de ettől függetlenül most is számíthatunk rá.

Digital Collection (2) nagyon jó formában van és a mezőny is megfelel a képességeinek. A gyors kezdők közé tartozik, ami ezen a pályán nagy előnyt jelent. Pénzdíjas helyre várható.

Be Bop Meslois (11) a február 16-i teljesítménye óta valamivel halványabban teljesít. Legutóbbi nyolcadik helyezése csalóka, előrébb is végezhetett volna, ha jobban ki tud bontakozni a cél felé közeledvén. Pénteken számíthatunk rá, az első öt között van a helye.

Ochongo Face (14) hosszú kihagyás után tért vissza március elején. Júniusi szereplésével összességében elégedettek lehetünk, munkaformái alapján akár győzhet is.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.paris-turf.com

Olvass tovább!