Nem bírod már a kánikulát? Hűtsd le magad akár 300 millió forint nyereménnyel! Játssz és nyerj ma is a TUTI-val!

2018. 08. 02 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Clairefontaine-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1400 méter, a startnál pedig maximális mezőny, azaz tizennyolc telivér kéri a fogadók figyelmét. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Sweeticon (6) – Wyck Hall (3) – Jeannajonh (8) – Comedia Eria (7) – Scala Regia (5)

Sweeticon (6) egy rendkívül megbízható ló, aki jelenleg remek formában van. Csütörtökön komolyan számolni kell vele, ebben a mezőnyben jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Wyck Hall (3) megérdemelt győzelmet aratott július 3-án és azóta is tartja jó formáját. Az 1400 méter tökéletes számára, esélyeit pedig növeli, hogy ezen a távon szinte bármilyen taktikával lovagolhatják. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Jeannajonh (8) daxi futása bizonyítja, hogy  jó formában van. Az 1400 méteres táv tökéletes számára, így bármi megtörténhet csütörtökön.

Comedia Eria (7) nagyon jól futott július 5-én Longchampban, amikor második helyen ért célba. A ló formában van, címvédőként lép pályára csütörtökön.

Scala Regia (5) soha nem futott még ezen a pályán, de minden bizonnyal tetszeni fog neki. A beállítása 1,5kg-al csökkent június közepe óta, ezért jó futást remélhetünk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!