Játssz online az ajándék belépőjegyért!

  1. Az Akció szervezője

A „Játssz online az ajándék belépőjegyért” Akció (a továbbiakban „Akció”) szervezője a Magyar Lóversenyfogadást – szervező Korlátolt Felelősségű Társaság (1101 Budapest, Albertirsai út 2-4., Cg. 01-09-264257, adószám: 10929001-1-42), továbbiakban: „Szervező”).

  1. Az Akcióban részt vevő személyek

Az Akcióban csak olyan, 18 évesnél idősebb, természetes személy vehet részt, aki érvényes regisztrációval rendelkezik a bet.lovi.hu oldalra és akire nem vonatkozik a jelen szabályzat szerinti kizárás.

Kizárt az Akcióból a játék szervezőjének minden dolgozója, valamint a fentebb említett összes személy közeli hozzátartozója.

  1. Az Akció definíciója és menete

3.1 Az Akció lefolyását jelen szabályzat (a továbbiakban „Szabályzat”) szabályozza, amely minden résztvevőre nézve kötelező jellegű. A szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát az Akció lefolyása alatt, de csak a közönség részére való bejelentést követően. Az Akcióban való részvételével a Résztvevő elfogadja a jelen Szabályzatban foglaltakat.

3.2 Az Akció online kerül megrendezésre, 2018. augusztusban. A Szervező a lovifogadas.hu felületen keresztül ad az Akcióval kapcsolatos tájékoztatást és hivatalos közlést.

3.3 Az Akció időtartama alatt a bet.lovi.hu oldalon regisztrációt követően legalább 5000 forint egyenleg feltöltése és legalább 5000 forint értékben online fogadás megkötése szükséges ahhoz, hogy a Résztvevő jogosult legyen az akciós nyereményre, ami a 2018. szeptember 7-9 között megrendezésre kerülő VIII. Nemzetközi lóverseny és Food Truck Show rendezvényre egy páros belépő. Az Akciós nyeremény két fő részére biztosít ingyenes belépést a rendezvény mindhárom napján. Mindenki részt vesz az Akcióban, aki teljesíti a feladatot, azaz legalább 5000 forinttal feltölti az egyenlegét és legalább 5000 forint értékben online fogadást köt a bet.lovi.hu oldalon 2018. augusztus hónapban függetlenül attól, hogy a Résztvevő mikor regisztrált a bet.lovi.hu oldalra. Résztvevők feltöltései és fogadásai a bet.lovi.hu oldalon augusztus hónapban összesítésre kerülnek és Szervező az összesített érték alapján hirdeti ki az Akciós nyereményre jogosultakat e-mailben. Szervező az Akciós nyereményre jogosult Résztvevők bet.lovi.hu oldalon regisztrációkor megadott e-mail címére küldi ki a tájékoztatást 2018. szeptember 4-én 24 óráig. Az Akciós nyereményre nem jogosultak nem kapnak tájékoztató e-mailt.

3.4 Az Akció 2018. augusztus 1-én kezdődik, és 2018. augusztus 31-én 24 óráig tart.

  1. Az Akciós nyeremény meghatározása, átvételének módja

4.1 Az Akciós nyeremény a 2018. szeptember 7-9-ig Budapesten, a Kincsem Parkban megrendezésre kerülő VIII. Nemzetközi lóverseny és Food Truck Show rendezvényre egy páros belépő. Az Akciós nyeremény két fő részére biztosít ingyenes belépést a rendezvény mindhárom napján. A nyertesek a bet.lovi.hu oldalon regisztrációkor megadott néven, a rendezvény bármelyik napján, a Kincsem Park bejáratánál levő Regisztrációs pultnál személyazonosságukat igazolva térítésmentesen léphetnek be plusz egy fő kíséretével a rendezvény területére.

4.2 Az Akciós nyeremény készpénzre nem váltható és nem ruházható át harmadik személy részére.

4.3 Amennyiben a Szervező visszaélést fedez fel, joga van kizárni az Akcióból a visszaélést elkövető résztvevőt. A Szervezőnek jogában áll megtagadni a nyeremény átadását. A Szervező jogosult saját hatáskörében elbírálni a visszaélést, a kizárást a Szervező nem köteles indokolni.

 

  1. Vegyes rendelkezések

5.1 A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt Akciós nyereményen túlmenő egyéb nyereményt.

5.2 A résztvevők a részvétellel automatikusan elfogadják a hivatalos játékszabályt.

5.3 Az Akciós nyeremények készpénzre nem válthatók.

 

  1. Személyes adatok kezelésére és az adatszolgáltatásra vonatkozó szabályok

6.1 Az Akció során rögzítésre kerül a Játékos neve és e-mail címe.

6.2 Az Akció során rögzített adatokat vagy azok egy részét a Magyar Lóversenyfogadást – szervező Korlátolt Felelősségű Társaság a Játékos külön hozzájárulása nélkül is átadhatja a Játékot eseti jelleggel vagy folyamatosan támogató jogi személy vagy egyéb szervezet számára.

6.3 A bet.lovi.hu oldalon regisztrált játékosok írásban jelezhetik a Magyar Lóversenyfogadást – szervező Korlátolt Felelősségű Társaság ügyfélszolgálatán, az ugyfelszolgalat@lovifogadas.hu címen, hogyha nem szeretnének részt venni az Akcióban.

A Játékban részt vevő Játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a Játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi szabályzatát, valamint tudomásul veszik, hogy a Játékos a hozzájárulást az adatkezelés tekintetében a Játékban való részvétellel adja meg.

A Játék során megszerzett személyes adatot a Szervező kizárólag a Játékkal kapcsolatos kapcsolatfelvétel és az Akciós nyeremény átadása céljára használja fel.

Amennyiben a nyereményekkel kapcsolatban adók vagy más közterhek megfizetése válik szükségessé, úgy Szervező az e kötelezettség teljesítéséhez szükséges további adatokat is kezeli, melynek megadása a Játékos általi önkéntes hozzájárulásnak tekintendő, valamint a Játék során felmerülő nyereményadó megfizetését a nyeremény felajánlója, azaz a Szervező a vállalja.

A nyertesség esetén megadott személyes adatok kapcsolatfelvétel céljából történő kezelése 2018. augusztus 31-én kezdődik és addig tart, amíg az adatkezeléssel érintett az adatok törlését az adatkezelőtől nem kéri, de legfeljebb 2 évig.

Az adatok az adattulajdonos (Játékos) előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

A Szervező az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

A Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. A Szervező a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 3 napon belül megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

Az a Játékos, aki nem kívánja, hogy a Szervező a személyes adatait kezelje, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban kérheti a következő e-mail címen: ugyfelszolgalat@lovifogadas.hu

A Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék időtartama alatt az adatainak a törlése a Játékból való kizárását eredményezi, mivel Lebonyolító az adatok hiányában nem tudja biztosítani a Játékos részvételét.

  1. Felelősség

A Szervező nem vállal felelősséget az alábbiakért:

7.1 Ha a Nyertes nem lép érintkezésbe a Szervezővel a Szervezőnek nem felróható okokból.

7.2 A szervező és a jelen Játékban érintett felek nem vállalnak felelősséget az internetszolgáltató hálózatok túlterheltsége, illetve meghibásodása, a bet.lovi.hu és a lovifogadas.hu oldal meghibásodása, vagy a résztvevők által használt alkalmazások (szoftver és/vagy hardver) hibás használata révén előfordult incidensekért.

7.3 Azon helyzetért, amelyben a Nyertes részére nem kerül jóváírásra a Nyeremény, hiányos, hamis, vagy pontatlanul rögzített adatok következtében;

7.4 A Játékban résztvevők kötelezettséget vállalnak, hogy tisztességesen kommunikálnak, és nem terjesztenek olyan megjegyzéseket vagy képeket, amelyek: vulgáris nyelvet, rágalmazó vagy obszcén állításokat tartalmaznak, illetve sértik a hatályos jogszabályokat vagy a Szabályzatot.

7.5 A Szervező fenntartja annak jogát, hogy a Játékot a Résztvevők egyedi értesítése nélkül bármikor felfüggessze, vagy azt beszüntesse.

7.6 Résztvevő semmilyen esetben sem követelhet a Szervezőtől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.

 

Budapest, 2018.08.01

Magyar Lóversenyfogadást – szervező Korlátolt Felelősségű Társaság

Olvass tovább!