Induljon jól az augusztus! Játssz és nyerj a TUTI-val ma is akár 300 millió forintot és utazz el nyaralni!

2018. 08. 01 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2150 méter hosszú ügetőversenyen tizenöt hatéves és idősebb versenyló áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Nagyon kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Titty Jepson (7) – Capraio (14) – Viking Fromentro (5) – Diamond (2) – Lover Face (9)

Titty Jepson (7) nagyon jó teljesítményt nyújtott La Capelle-ben, ahol nálánál jobb lovakkal mérte össze tudását. A szerdai Kincsem+ futamban kedvezőek lesznek számára a feltételek, de meg kell jegyezni, hogy a reggeli tréningek során valamivel gyengébben mozgott.

Capraio (14) hetek óta kirobbanó formában van. Legutóbb győzhetett volna, ha nem a 9-es startszámról indul. Szerdán is a második sorból vág neki a Kincsem+ futamnak, de a 14-es starthely miatt ezúttal jobb helyzetben van. Jó futást várunk tőle.

Viking Fromentro (5) előkelő második lett július 1-én Bugsy Malone mögött. A ló csodálatos formában van és a táv sem jelenthet számára problémát, számíthatunk rá.

Diamond (2) adminisztrációs okok miatt nem futott június 24-én Vincennes-ban, a formáját azonban nem érheti szó. Szerdán az első öt között van a helye.

Lover Face (9) utolsó három versenyében patkolva futott, mégis jó teljesítményt láthattunk tőle. Szerdán patkolatlanul áll majd starthoz, egy pénzdíjas helyre odaérhet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!