Kedden is tovább vágtatnak a lovak a milliókért! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 07. 31 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér méri össze tudását szintetikus felületen. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Gianyar (5) – Happy Cause (11) – Madiva (14) – Front Contender (6) – Royal Vati (10)

Gianyar (5) általában pénzes helyeken szokott végezni, ráadásul a súlyt is csökkentették. Ezeket figyelembe véve kedden tündökölhet és a győzelemért küzdhet.

Happy Cause (11) a deauville-i szintetikus felület igazi specialistája. Kihagyása után a hónap elején futott újra, méghozzá nagyon szimpatikusan. Másodjára vélhetően erősebb lesz, így kiemelt figyelmet érdemel.

Madiva (14) remek munkák után fog starthoz állni kedden, ráadásul a szintetikus felület is a malmára hajtja a vizet. Zavartalan verseny esetén eredményes szereplésre számíthatunk tőle.

Front Contender (6) diszkréten tért vissza májusban, aztán egészségügyi problémákkal küzdött. Kapott időt a regenerálódásra, most jó formában van. Munkában nagyon jókedvűen dolgozott, ezért áll most starthoz. Bármire képes lehet kedden.

Royal Vati (10) kétszer is kiábrándító futással rukkolt elő, ennél sokkal többre képes. Tréningben magas szinten teljesít, de ezt nyáron nem bizonyította versenyben. Ezúttal más távon és talajon indul, remélhetőleg így kiadja magából a maximumot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!