Kánikula, hétfő, zivatarok, mitől lehetne jobb egy ilyen hétkezdet? Természetesen a Kincsem+ TUTI-tól! Játssz és nyerj ma is akár 300 millió forintot!

2018. 07. 30 – hétfő – 300 millió forint Jackpot

Hétfőn Clairefontaine ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2400 méter hosszú galopp síkversenyen maximális mezőny, azaz tizennyolc négyéves telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz, ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Garopaba (11) – Sommery (5) – Notanotherholiday (9) – Not After Hours (2) – Goderville (4)

Garopaba (11) két utolsó futásával bebizonyította, hogy van helye ezen a szinten. Legutóbbi versenye óta tökéletesen kipihente magát, formája és kondíciója kifogástalan. Hétfőn egyértelműen küzdelembe várható.

Sommery (5) negyedikként ért célba július elején. Előtte a célegyenesben remekül zárkózott, végül pénzes helyen végzett. A ló csúcsformában van, a hétfő verseny pedig jó alkalom arra, hogy ezt kihasználja.

Notanotherholiday (9) megérdemelt sikere óta tartja kirobbanó formáját, aminek fényében a duplázás is összejöhet neki. A mezőny végéről szeret zárkózni, ha ezt most is zavartalanul teheti majd, mindenképp a frontba várható.

Not After Hours (2) az idei szezonját viszonylag későn kezdte meg, de utoljára bizonyította, hogy remek formában van. Ezen a pályán többször is letette már a névjegyét, bízhatunk eredményes szereplésében.

Goderville (4) visszatérésével elégedettek lehetünk, nagyon jó képességekkel van megáldva. Talán ezen a pályán picit bonyolultabb lehet neki a verseny, ettől függetlenül a célegyenesben nagyon erős szokott lenni, így hétfőn is jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!