Két csobbanás között játssz egy TUTI-t vasárnap is és nyerj akár 300 + 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 07. 29 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Deauville-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1900 méteres galopp síkversenyen tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Xo (7) – Pump Pump Palace (5) – Sarendam (8) – Magari (6) – Crépusculedesdieux (9)

Xo (7) folyamatosan bizonyítja nagyszerű képességét. Jobban kedveli a 2400 méteres gyeppályát, de olyan friss volt, hogy idomárja kénytelen volt benevezni. Télen ezen a távon sem okozott csalódást, vasárnap a győzelme sem jelentene meglepetést.

Pump Pump Palace (5) legutóbb hölgylovassal nem hozta a valós formáját, annál sokkal többre képes. A felkészülése jól sikerült, tökéletes állapotban van. Amennyiben szerencsés verseny lesz, megszerezheti régóta esedékes győzelmét.

Sarendam (8) visszatérése alkalmával rendkívül ígéretes második helyezést szerzett, másodjára pedig akár jöhet is előre. A feltételek és a starthelye egyaránt pazar, csak a szintetikus pálya okozhat némi problémát. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Magari (6) nagyon jól mozog munkában, lenyűgöző teljesítményt mutat. A külső starthelye nem a legideálisabb, de világklasszis lovasa orvosolhatja ezt a problémát. Formáját tekintve ott a helye a végelszámolásnál.

Crépusculedesdieux (9) bebizonyította, hogy kedvenc talaján még hosszabb távon is megállja a helyét. Azóta is kirobbanó formát mutat és az utazást is kipihente, rengeteg energia van benne. Lovasával megszokott párost alkotnak, jó futást várunk tőle.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!