Kis mezőny és nagy nyeremény? Ez a szombati Kincsem+ futam! Játssz ma is és zsebelj be akár 300 millió forintot!

2018. 07. 28 – szombat – 300 millió forint Jackpot

Szombaton Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. Az ügetőverseny hossza 2150 méter, a starnál pedig mindössze tizennégy versenyló várja, hogy összemérje tudását. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Dijon (8) – Délia du Pommereux (6) – Venosc de Minel (1) – Tony Gio (3) – Dreammoko (5)

Dijon (8) fantasztikus új egyéni rekordot futott a Prix de Washington futamában. Tartja kirobbanó formáját, tréningjeiben roppant meggyőző. Szombaton a taktika még nincs eldöntve, elöl és hátul is szeret versenyezni. Első esélyt képvisel.

Délia du Pommereux (6) utoljára hibával versenyzett, ami után már nem volt esélye felzárkózni. Azóta kitűnően dolgozik, állapota kifogástalan. Korábban kétszer nyert már ezen a távon és ezen a pályán és a képessége is megkérdőjelezhetetlen. Hiba nélkül a döntőbe várható.

Venosc de Minel (1) nagyszerűen futott Finnországban. Jobb lett volna, ha szombaton a második sorból indul, ettől függetlenül ha a belső starthelyről is kedvezően alakul a versenye, eredményes szereplésre számíthatunk tőle.

Tony Gio (3) egy héttel ezelőtt bebizonyította, hogy milyen jó formának örvend. Minden távon képes a magas szintű eredményre, ezen a pályán is többször volt már sikeres. A startszáma ennél jobb nem is lehetne, meglepetés lenne, ha nem érne küzdelembe.

Dreammoko (5) mostanában nem volt túl eredményes, ez azonban a szerencsétlenségnek köszönhető, a formáját nem érheti panasz. Fizikailag fantasztikus állapotban van, ha nem hibázik, ott a helye a végelszámolásnál.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.parissportifs.com

Olvass tovább!