Egy gyors versenyt csütörtökre? Játssz ma is a TUTI-val és tedd próbára a szerencsédet, nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 07. 26 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Masions-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1400 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér kéri a játékosok figyelmét. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Money Sister (8) – Massina (3) – French Pegasus (4) – Parigote (2) – Falco Delavilliere (13)

Money Sister (8) második helyezése nagyon jó eredmény volt. Az állapota továbbra is kiváló, pazar formában van. Amennyiben az erejét egyenes pályán is be lehet osztani, újra a győzelemért csatázhat.

Massina (3) utolsó fellépésén kiváló negyedik helyet tudott elcsípni. Ez a táv nagyon kedvez neki és a feltételek is kitűnőek számára. Nem nagyon szereti az ostort, de ha lovasa kézzel is kellőképpen tudja támogatni, a győzelemért küzdhet.

French Pegasus (4) állandóan tagja a frontnak, de nagyon peches versenyző, sorozatban gyűjti a második helyezéseket. Tapasztalt már ezen a pályán, nagyszerű formának örvend és a táv is kedvezhet neki. Remélhetőleg végre képes lesz megszerezni az első díjat.

Parigote (2) tavaly júliusban harmadik helyezéssel mutatkozott be, azóta pedig szinte folyamatosan jó teljesítményt nyújt. Ebben az évben gyeppályán többször bizonyított, ráadásul legutóbb nyerni tudott. Csütörtökön is az első díjért küzdhet.

Falco Delavilliere (13) rendszeresen hozza legjobb formáját, állandó főszereplője versenyeinek. A munkája kielégítő, csütörtökön pedig szemellenzőben fog futni. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.pronostic-pmu.fr

Olvass tovább!