Pattanj szerdán sulkyba és nyerj a Kincsem+ TUTI-val akár 300 millió forintot!

2018. 07. 25 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenyen tizennégy versenyló csap össze, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. A létszám pedig rendkívül kedvező lesz, hiszen csupán tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Balando (12) – Agitateur (6) – Pave the Way (3) – Nancy America (2) – Angel d’Or (8)

Balando (12) utoljára remek második helyezést szerzett. Azóta rendszeresen és kiválóan dolgozott, a formája továbbra is kifogástalan. Patkolva fog indulni, a térhátrány ellenére győzelmi esélyekkel áll starthoz.

Agitateur (6) számára nem voltak kedvezőek a fordulók Lucon-ban, ezért ugrotta el magát. Előtte fantasztikus idővel győzött Caen-ban, ami bizonyítja, hogy milyen jó formában van. Szerdán mindent összevetve eredményes szereplést várunk tőle.

Pave the Way (3) nemrég futott, de nem viselte meg az a verseny, mert szerencsétlenül alakult a futam és sok maradt a lóban. Szerdán élről indulva mindenképpen helye van a nyerő kombinációban.

Nancy America (2) legutóbb nem volt megfelelően felszerszámozva, ezért korán kiesett a versenyből. Ezzel együtt látszott rajta, hogy kivételes gyorsaság lakozik benne. Amennyiben ezt most képes lesz megmutatni, a győzelemért csatázhat.

Angel d’Or (8) tavasszal sokat versenyzett, ezért utolsó futása után kapott némi pihenőt. A felkészítése sikeres volt, kitűnő munkák után fog starthoz állni. Csalódás lenne, ha minimum egy pénzdíjas helyre nem érne oda.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: https://www.danskhv.dk

Olvass tovább!