Kedden is legyen szerencsés napod! Vegyél egy TUTI-t és nyerd meg az akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 07. 24 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden Compiegne-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2400 méteres galopp síkversenyen tizenhat rutinos, ötéves és idősebb telivér áll starthoz. Kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Max la Fripouille (2) – Palmerino (7) – Running Waters (13) – Makflawless (11) – My Sweet Lord (6)

Max la Fripouille (2) munkaformáival nagyon elégedettek lehetünk. Ez a pálya igen nagy kihívás elé állítja a lovakat és a lovasokat, de zsokéja tökéletesen ismeri a lovat, így bízhatunk eredményes szereplésében.

Palmerino (7) nagyon jól mozgott az utolsó versenyében, ezért kedden is jó futást várunk tőle. Esélyesként lép pályára, érdemes vele kalkulálni.

Running Waters (13) legutóbb csak a hetedik helyen ért célba, ami a 16-os startbox számlájára írható. A ló továbbra is formában van, ha kellően puha lesz a futófelület, az első öt között fog célba érni.

Makflawless (11) az eddigi jobb számait rövidebb szakaszokon és alacsonyabb osztályú hendikepekben futott, de az utolsó formája megmutatta, hogy ezen a szinten is számolni kell vele. Amennyiben ismétel, újra a főszereplők egyike lehet.

My Sweet Lord (6) rá nem jellemző módon nagyon idegesen viselkedett június 7-én, ezért azt a futását el kell felejteni. A ló kitűnő formában van, ezt a pályát pedig kimondottan kedveli. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

Olvass tovább!