Vasárnap sem pihennek a lovak, játssz Te is a TUTI-val, amivel ma akár 300 + 300 millió forintot nyerhetsz!

2018. 07. 22 – vasárnap – 300 millió forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Maisons-Laffitte-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az 1600 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb telivér méri össze gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Soaring Eagle (1) – Dark American (4) – Sinbad (11) – Hout Bay (14) – Degrisement (7)

Soaring Eagle (1) első hendikepje jól sikerült. Soha nem futott még egyenes vonalvezetésű pályán, de Christophe Soumillonnal a nyergében így is jó eséllyel pályázik a győzelemre.

Dark American (4) nagyon jól futott legutóbb. Azóta csak erre a versenyre készült, mert itt ismét egyenes pályán áll starthoz. Csak az idősebb, rutinosabb lovak okozhatnak némi nehézséget, de ennek ellenére vasárnap számolni kell vele.

Sinbad (11) a téli hónapok végén került új idomításba. A tavaszi pihenője után remek formában tért vissza, a július elején látottak alapján esetleges győzelme sem jelentene meglepetést vasárnap.

Hout Bay (14) topformában van és vasárnap a főszereplők egyike lehet. 1600 és 2000 méter között mozog igazán otthonosan, viszont ellene szól valamelyest, hogy soha nem futott még egyenes pályán.

Degrisement (7) legutóbb balszerencsés versenyt futott. Néhány pihenőnap után újult erővel kezdte meg a felkészülést és most megint nagyszerű formában van. Vasárnap pénzdíjas helyre várható.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!