Alapozd meg a péntek esti bulit akár 300 millió forinttal! Játssz és nyerj a Kincsem+ TUTI-val!

2018. 07. 20 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor jelentkezik a Kincsem+ futam, a helyszín Cabourg lesz. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenynek tizenhat ötéves és idősebb versenyó vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet a befutásnál. A létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Copernic de Play (4) – Andiamo de Monchel (5) – Artiste de Joudes (14) – Blues des Landiers (11) – Vanillette (8)

Copernic de Play (4) sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, július 6-án elért időeredménye is önmagáért beszél. A verseny nem vett ki belőle sokat, így ismételten jó eséllyel áll starthoz.

Andiamo de Monchel (5) szép győzelmet aratott Vichy-ben, azonban az a mezőny nem volt túl acélos. A jobbkezes pálya tökéletesen fekszik neki, így zavartalan körülmények között ott a helye az első öt között.

Artiste de Joudes (14) július 1-én fáradt volt, ennek tudható be, hogy hibázott. Némi pihenő után frissen és felkészülten áll majd starthoz, így a térhátrány ellenére is az első öt közé várható.

Blues des Landiers (11) legutóbb várásra lett hajtva, de ez a taktika végül balul sült el. A ló jó van és ezt a pályát is kedveli, így pénteken egy pénzdíjas helyre mindenképpen jó lehet.

Vanillette (8) legutóbb galoppozás miatt diszkvalifikálták, ami annak tudható be, hogy nem volt kellően friss. Most viszont kirobbanó formában van, péntek este mindenképpen számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

Fotó: http://www.paris-turf.com

Olvass tovább!