Száguldjunk a hétvége felé szélsebes lovakkal és akár 300 millió forinttal! Játssz csütörtökön is a TUTI-val!

2018. 07. 19 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön Vichy-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 2400 méter, a startnál pedig tizenhat hároméves telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Saint Roch (1) – Calypso Song (9) – Dance The Blues (2) – Lettre de Chateau (4) – Francois (3)

Saint Roch (1) június közepén a 14-es startbox miatt várásra lovagolták. Nehéz helyzetből is sikerült kihozni a maximumot a pénzdíjas ötödik helyezéssel. A ló formában van, esélyes a győzelemre.

Calypso Song (9) versenyképes ebben az osztályban, ezt bizonyítja a májusi harmadik és negyedik helyezése is. Csütörtökön 2400 méteren fog futni, számára ez lesz az ideális táv. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Dance The Blues (2) egy bátor telivér, aki első hendikepjére készül. A feltételek ideálisak számára és a 2400 méteres táv is megfelel neki, ezért csütörtökön mindenképpen versenyképes lesz.

Lettre de Chateau (4) utolsó futása csalódás volt, sokkal előrébb kellett volna végeznie, mint a kilencedik hely. Csütörtökön a táv is sokat segít majd rajta, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Francois (3) május elején Saint-Cloud-ban nyert hendikepet, ami után 4kg büntetést kapott. Június 17-én csak a nyolcadik helyen végzett, ennek ellenére csütörtökön számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!