A galopp vagy az agár versenyek szerelmese vagy? Akkor vasárnap a Kincsem Parkban a helyed! Ismét izgalmas futamokban és nagy nyereményekben lehet részed, ha kilátogatsz!

Kincsem Park – 2018. 07. 22 – vasárnap – 14:00 – 18:50

Vasárnap kilenc izgalmas galopp – és három fergeteges agárversennyel vár a Kincsem Park. A futamokban fogadhatsz a kedvenc lovaidra és agaraidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét és megveheted pénztárainknál, a futamot pedig élőben megnézheted a kivetítőn.
Ha nálunk szeretnéd elfogyasztani a vasárnapi ebéded, Panoráma Éttermünk fantasztikus fogásaiból biztosan találsz kedvedre valót.

A napi főverseny a Bérczy Károly Emlékverseny lesz 17:00-kor, kilenc résztvevővel a pályán. A szaklap szerint Eskandar (1) a legesélyesebb a győzelemre, de Bubi Pata (6) és Kilword (2) is dobogóra állhatnak.

A nap nyerője az import Zoffinia. A hároméves kanca a második futamban lép pályára, ahol papíron két ellenféllel kell majd felvennie a harcot. Hajdi Lajos idomítottja mellett szól az is, hogy champion lovas került a nyergébe, tőle várjuk azt, hogy megnyerje a futamot.

 

Olvass tovább!