Szeretnél egy szuper szerdát? Akkor ne habozz, játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 07. 18 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Graignes ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2700 méteres alaptávú ügetőversenynek maximális mezőny, azaz tizennyolcan vágnak neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Comtesse du Clos (5) – Belle Emotion (7) – Cimarron (1) – Dalixoria (10) – Class Thourjan (9)

Comtesse du Clos (5) megérdemelne már egy győzelmet, de ezúttal valamivel nehezebb feladat vár rá, mint legutóbb, mivel még nem futott ezen a pályán. A gyors tempó kedvezne neki, jó futást várunk tőle.

Belle Emotion (7) peches volt Lyonban. Kiheverte a június 14-i verseny fáradalmait, frissen és felkészülten várja az indítást. Hajtója jól ismeri a kancát, aki bármely taktikához könnyen tud alkalmazkodni. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Cimarron (1) legutóbb balszerencsés versenyt futott, azt megelőzően pedig Párizsban patkolatlanul lépett pályára, ami hiba volt. A ló jó formában van, a győzelemre ugyan nincs sok esélye, de egy pénzdíjas helyet elcsíphet.

Dalixoria (10) a tavalyi év második felében egészségügyi gondokkal küszködött, ezért csak júniusban tért vissza. Másodjára javulást várunk tőle, szerdán a főszereplők egyike lehet.

Class Thourjan (9) Párizsban rossz napot fogott ki. Munkában még nem hozza a tőle elvárhatót, de kétségkívül jobb formában van, mint legutóbb volt. Szerdán esélyesként lép pályára, számíthatunk rá.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

 

Olvass tovább!