Különleges kedded lehet, ha Kincsem+ TUTI-t játszol! Tedd próbára a szerencsédet és nyerj egy gyors versennyel ma is akár 300 millió forintot!

2018. 07. 17 – kedd – 300 millió forint Jackpot

Kedden is maradunk Vichy-ben a Kincsem+ futamban. Az 1000 méteres galopp síkversenyen tizenhat négyéves és idősebb mén és herélt méri össze gyorsaságát. Gyors verseny lesz és kedvező lesz a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Lehaim (3) – Naab (7) – Relaxed Boy (5) – Artplace (13) – Diamant de Vati (10)

Lehaim (3) idén nehezen lendült bele, de utolsó futása alapján végre visszanyerte bombaformáját. Ősszel remek győzelmet ért el ezen a távon, ezt a pályát pedig kifejezetten kedveli. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Naab (7) némiképp váltakozva fut, az eredményessége sokszor attól függ, hogy milyen lábbal ébred fel. A legjobb tudását jó pályán ki tudja adni magából, de többször bizonyított már mélyebb talajon is. Kedden akár nyerhet is.

Relaxed Boy (5) ezen a szinten még kezdőnek számít, ugyanakkor tréningben remek formát mutat, ezért is lett ide benevezve. Remélhetőleg versenyben is ezt igazolja, abban az esetben a nyerő kombinációban a helye.

Artplace (13) kitűnő formának örvend. A rövidebb táv okozhat számára némi problémát, de ha sikerül jól lábra kapnia, könnyedén meglepetést okozhat.

Diamant de Vati (10) a közelmúltban felemás teljesítményt nyújtott. Nem könnyű lovaglás, szüksége van arra, hogy kövesse zsokéja utasítását. Ha ezt tudja teljesíteni, a számára kedvező távon megviccelheti a társaságot.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.paris-turf.com

 

Olvass tovább!