Kezdődjön jól a heted, játssz és nyerj a TUTI-val akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 07. 16 – hétfő – 300 milló forint Jackpot

Hétfőn Vichy-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 3000 méter, a startnál pedig tizenhat telivér kéri a játékosok figyelmét. Izgalmas verseny lesz, a létszám pedig kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Gonzalo (14) – Pachadargent (2) – Cosmic City (16) – Phédre (13) – Wahib (12)

Gonzalo (14) mindig hűen adja tudását, jelenleg pedig egyértelműen topformában van. Sok fog azon múlni, hogyan alakul a versenye, ám csalódás lenne, ha nem végezne a dobogó valamelyik fokán.

Pachadargent (2) utolsó futásával maximálisan elégedettek lehetünk. Hétfőn kedvező feltételek mellett, de először fog 3000 méteren állni. Ez okozhat némi nehézséget, de formája kifogástalan, szereti ezt a pályát és zsokéja személye is mellette szól. Bízhatunk eredményes szereplésében.

Cosmic City (16) folyamatosan káprázatosan stabil teljesítményt nyújt. Rendkívül rugalmas ló, mindenféle taktikához jól alkalmazkodik, ami sokat érhet ebben a nagy mezőnyben. A súlyviszonyok neki kedveznek, jó futást várunk tőle.

Phédre (13) pihenőjét követően kétszer is remek formát ért el. Korábban bizonyított már ezen a távon, kedvezne neki, ha puhább lenne a talaj, de keményebb felületen is küzdelembe várható.

Wahib (12) utoljára sokat ment kívül, ami a végküzdelemben nem kedvezett neki. Jó formában van, hétfőn a győzelem megszerzésére is képes lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.canalturf.com

 

Olvass tovább!