Ugye nem felejtetted el, hogy vasárnap is 3 milliárd forint a jackpot a Kincsen+ futamban? Ne csak álmodozz a nyereményről, játssz Te is!

2018. 07. 15 – vasárnap – 3 milliárd forint Jackpot és 300 millió forint Külön Nyeremény

Vasárnap Enghien ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2875 méteres alaptávú ügetőversenynek tizennégy versenyló vág neki, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármi megtörténhet, bármilyen befutási sorrend elképzelhető. Rendkívül kedvező lesz a létszám is, hiszen csak tizennégy lóból kell ötöt eltalálni és máris zsebre vághatsz akár 3 milliárd forintot! Feltétlenül megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Comtesse du Chene (10) – Balfour (5) – Candidat d’Ortige (2) – Cathy A Quira (11) – Cantin de l’Eclair (14)

Comtesse du Chene (10) stílusos győzelme meglepetés volt, hiszen egy GNT állomáson térhátrányból mindig nehéz nyerni. Azóta is topformában van, ráadásul tavaly bizonyított már ezen a pályán, így mindenképp döntős futásra számíthatunk tőle.

Balfour (5) utolsó futásai nem sikerültek túl jól, sokkal többre képes ennél. Minden bizonnyal a kemény svéd talaj miatt maradt el legjobb teljesítményétől, ezért is indítja most idomárja újra Franciaországban. Képességét tekintve ebben a mezőnyben az első három hely valamelyikén kéne végeznie.

Candidat d’Ortige (2) roppant kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, legutóbb szerencsétlen versenyt futva is a frontban végzett. Parádés formának örvend és ezt a pályát is kedveli, így a győzelmet is megszerezheti.

Cathy A Quira (11) ősz óta folyamatosan magas szinten teljesít. Legutóbb új egyéni rekordot ügetett, az állapota pedig továbbra is tökéletes. Ha mellé áll a szerencse, megszerezheti régóta esedékes győzelmét.

Cantin de l’Eclair (14) májusi visszatérése jobban nem is alakulhatott volna, sajnos azonban ezt két fiaskó követte, bár legutóbb nehéz és szerencsétlen versenye volt. A felkészülése sikeres volt, nagyszerű állapotban van. Az elmúlt esztendőben többször is bizonyított ezen a pályán, beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 15:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

 

Olvass tovább!