Szombaton nem kevesebb, mint 3 milliárd forint a jackpot a Kincsem+ futamban! Tedd próbára Te is a szerencséd és játssz a TUTI-val! Ne csak álmodozz a nyereményről!

2018. 07. 14 – szombat – 3 milliárd forint Jackpot

Szombaton 20:35-kor, ParisLongchamp-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A galopp síkverseny hossza 1950 méter, a startnál pedig mindössze tizenöt telivér várja, hogy összemérje gyorsaságát. Rendkívül kedvező lesz ma a létszám, hiszen csak tizenöt lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd lehet akár 3 milliárd forint! Mindenképpen megéri ma TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Assonance (3) – Sejo (1) – Moral Gagnant (2) – Aliyana (12) – Gyroso (11)

Assonance (3) legutóbb nehéz próbatétel elé volt állítva, szerencsére nem viselte meg az a verseny, kifogástalan formában van. Előző teljesítménye alapján meg fogja állni a helyét szombaton, a győzelme is elképzelhető.

Sejo (1) a győzelme után kapott némi pihenőt, de kipihente a fáradalmait és most már jó állapotban van. Szombaton a kapott büntetés miatt nehezebb helyzetből várja a startot, ám a valamivel rövidebb távon további javulást várhatunk tőle.

Moral Gagnant (2) egy komoly potenciállal rendelkező telivér. Ez lesz az első ilyen fajta versenye, de a táv és a pálya tökéletesen meg fog felelni neki, ezáltal az élmezőnybe várható.

Aliyana (12) minden futása során jön előre, fejlődése pedig még nem állt meg, szombaton is további javulást várhatunk tőle. Az alacsony súly mindenképpen mellette szól, kellemetlen perceket okozhat a favoritoknak.

Gyroso (11) a megbízhatóság mintaképe, minden versenyében lehet rá számítani. Hasonló távokon érte el legjobb formáit, így annak ellenére, hogy ez lesz az első hendikepje, az esélyesek egyike lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:35-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

 

Olvass tovább!