Ne dőlj be a fekete macskáknak! Hozzon szerencsét a péntek 13! Játssz a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot!

2018. 07. 13 – péntek – 300 millió forint Jackpot

Pénteken 20:15-kor, Cabourg-ból jelentkezik a Kincsem+ futam. A 2750 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat hét- és nyolcéves versenyló kéri a játékosok figyelmét, de az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak majd. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, hiszen bármilyen forgatókönyv elképzelhető a befutási sorrendet illetőleg. Kedvező lesz ma a létszám is, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyersz! Ne hagyd ki ma se a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Be Bop de Crennes (4) – Braquo (6) – Black Jack From (13) – Bellino d’Auvrecy (14) – Bahiz de Florange (7)

Be Bop de Crennes (4) 2017 ősze óta tartja remek formáját. Soha nem futott még Cabourgban, de emiatt nem kell aggódni, mert többször bizonyított már jobbkezes pályákon. Az első öt közé várható.

Braquo (6) utolsó futása nem mérvadó. A péntek esti futamot remek feltételek mellett várja és a jobbkezes pálya sem okozhat neki gondot, így hajtójának csak arra kell majd figyelnie, hogy hiba nélkül eljöjjenek a starttól. Beleszólhat az első öt helyezés sorsába.

Black Jack From (13) egy jó képességű ló, de nem tipikus könnyű hajtás. Soha nem futott még Cabourgban, de a pálya karakterisztikája kedvez neki. A mezőny egyik legjobbja, bízhatunk eredményes szereplésében.

Bellino d’Auvrecy (14) reims-i futása nem alakult szerencsésen, ugyanis az utolsó kanyarban elveszítette az egyik patkóját és kiesett a ritmusból. Ha nem így történik, az első helyen ért volna célba. Pénteken jó teljesítményt várunk tőle, a főszereplők egyike lehet.

Bahiz de Florange (7) júniusi futásai csalódások voltak, de a fogadóknak célszerű őt a chatres-i számán elbírálni. A felkészítése jól sikerült, a feltételek pedig tökéletesek számára és a gyors kezdők közé tartozik, ami itt előnyt jelent.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.canalturf.com

 

Olvass tovább!