Csütörtöki száguldás a milliókért! Tedd próbára ma is a szerencséd a TUTI-val és nyerd meg az akár 300 millió forintos nyereményt!

2018. 07. 12 – csütörtök – 300 millió forint Jackpot

Csütörtökön 20:15-kor, ParisLongchamp ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2000 méter hosszú galopp síkversenyen tizenhat négyéves telivér áll starthoz, hogy összemérje gyorsaságát. Kedvező lesz ma is a létszám, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Megéri ma is TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Winfola (6) – Quevillon (8) – Guanacaste (11) – Baron (13) – Gourel (2)

Winfola (6) május 27-én csak az ötödik helyen ért célba, de akkor idősebb kancákkal is együtt versenyzett. Némi pihenő után újult erővel lép majd pályára csütörtökön, bízhatunk eredményes szereplésében.

Quevillon (8) jó kondícióban van és a feltételek is ideálisak számára. Egyedül a 12-es startbox okozhat némi gondot, ennek ellenére az első három közé várható.

Guanacaste (11) jobb formában van, mint az előző versenyét megelőzően volt, ahol végül pénzdíjas negyedik helyen ért célba. Remélhetőleg mély lesz a pálya, ha minden jól alakul, az első három között fog végezni.

Baron (13) rövid pihenője után májusban tért vissza, a második fellépésén már kifejezetten biztatóan mozgott. A munkaformái alapján csütörtökön jó esélyekkel áll starthoz.

Gourel (2) több pénzdíjas helyezést követően végre révbe ért és megnyerte a maga Kincsem+ futamát. Csütörtökön 3kg-os büntetéssel lép pályára, de ennek ellenére komolyan számolni kell vele.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 20:15-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: www.canalturf.com

 

Olvass tovább!