Legyen szerencsés a szerdád is! Játssz ma is a TUTI-val és nyerj akár 300 millió forintot gyorsan és egyszerűen!

2018. 07. 11 – szerda – 300 millió forint Jackpot

Szerdán Enghien-ből jelentkezik a Kincsem+ futam. Az ügetőverseny hossza 2150 méter, a startnál pedig tizenhat rutinos, hétéves és idősebb versenyló várja, hogy összemérje gyorsaságát. Izgalmas verseny lesz és a létszám is kedvező, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris nyertél! Ma is megéri TUTI-t játszani!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: King Sir Kir (7) – Verrazano Bridge (8) – Lover Face (3) – Romi Mms (13) – Baraka de Bellou (6)

King Sir Kir (7) megérdemelt győzelmet aratott Vincennes-ban és szerdán is jó teljesítményt várunk tőle, mert ezt a pályát is kedveli. Bízhatunk a duplázásban.

Verrazano Bridge (8) július elején gyepen lett negyedik. Szerdán másfajta kihívás vár rá, de a homokos pálya sem okozhat neki gondot. A győzelemre ugyan kevés esélye van, de egy pénzdíjas helyezésért küzdelemben lehet.

Lover Face (3) jó futások után várja a szerdai futamot, amikor újra összecsaphat  King Sir Kir-el (7). Jó lenne visszavágni a hétéves ménnek, de minden bizonnyal most csak helyezésért fog küzdeni.

Romi Mms (13) legutóbb a második sor ellenére is jól kezdett, majd végig nagy kedvvel küzdött. A formáját nem érheti szó, szerdán komolyan számolni kell vele.

Baraka de Bellou (6) júniusi kilencedik helye csalóka, ugyanis továbbra is formában van. A feltételek ideálisak számára, jó eséllyel pályázik a dobogóra.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!