Fantasztikus kedd! Ma Extra Jackpot nap van a Kincsem+ játékban! Nyerj akár 1,5 milliárd forintot!

2018. 07. 10 – kedd – 1,5 milliárd forint Jackpot

Kedden Les Sables d’Olonne ad otthont a Kincsem+ futamnak. A 2775 méteres alaptávú ügetőversenyen tizenhat versenyló kéri a fogadók figyelmét, d az erősebbek 25 méter hátránnyal indulnak. Egy térhátrányos verseny mindig nagyon izgalmas, mert bármi megtörténhet a befutásnál, ráadásul a létszám is kedvező lesz ma, hiszen csak tizenhat lóból kell ötöt eltalálni és máris Tiéd a nyeremény! Ma se hagyd ki a TUTI-t!
Lovagold meg a milliókat és játssz Kincsem+ TUTI-t könnyen, gyorsan és egyszerűen naponta az ország bármely lottózójában vagy Lovi Pontokon. Illetve játssz online a bet.lovi.hu oldalunkon! Kincsem+ TUTI a legyőzhetetlen lóversenyjáték!

Véleményünk: Blues des Landiers (16) – Dominator (6) – Cristal River (4) – Tesauro (7) – Cash Okay (10)

Blues des Landiers (16) nagyon jó teljesítményt nyújt, folyamatosan a legjobb tudását adja. A számára ismeretlen pálya nem okozhat neki gondot, tartja kirobbanó formáját, a győzelemért fut.

Dominator (6) istállója egyik leghűségesebb ügetője, Franciaországban minden versenyében pénzt keresett. A formája kifogástalan, dobogós futást várunk tőle.

Cristal River (4) visszatérése óta folyamatosan jó formának örvend, ezt már egy győzelemmel is bizonyította. Kedden kedvezőek lesznek számára a feltételek, korábban volt már sikeres ezen a pályán, képessége alapján élről most is jó futást várunk tőle.

Tesauro (7) Párizsban durva hibát vétett. Az előző számai magáért beszélnek, ami alapján kedden az esélyesek közé tartozik. Ha verseny közben nem adódik probléma, bízhatunk eredményes szereplésében.

Cash Okay (10) nagyszerű futással javította kisiklásait. A regenerálódása tökéletesre sikerült, kifogástalan mentális és fizikai állapotban van. Fontos lesz kedden a jó helyezkedés a zavartalan zárkózás miatt. Legnagyobb ellenfele Blues des Landiers (16) lehet.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.
A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetítik online csatornáink, a kincsempark.hu, a lovi.hu, a lovifogadás.hu és a bet.lovi.hu.

 

Fotó: http://www.canalturf.com

 

Olvass tovább!